L’Informel

Formule 24 €

En semaine, le midi seulement
Entrée - Plat - Dessert

À la carte

Duck foie gras terrine, salt, pepper and that’s it! 14,00 €


The Grilled Beef of Aubrac
Entrecote vegetables and salad 23,00 €


Le petit cabécou de Théminettes 4 €

Formule 37 € / 29 €

Entrée – Plat – Dessert à 37 €


Entrée – Plat ou Plat – Dessert à 29 €


Menu enfant  12.50 €

Starters :

  • Our Foie gras and toast
  • Chiogga beetroot and salmon marinated with herbs
  • Spanish mussels stuffed with parsley

Plats :

  • Aveyron veal, vegetables and mushrooms of the moment
  • Obsiblue shrimp skewer and fried rice
  • Lamb chops from Quercy, assorted vegetables

Desserts :

– to be ordered at the beginning of the meal ( 9€ ) –

  • Light red fruit mousse
  • Chocolate Valrhona in verrine
  • floating island with exotic flavour
  • Creme brulee with pistachio from Sicily

children’s menu 12.50 € :

Starter – Main course – Dessert

Formule 24 €

En semaine, le midi seulement
Entrée - Plat - Dessert

À la carte

Duck foie gras terrine, salt, pepper and that’s it! 14,00 €


The Grilled Beef of Aubrac
Entrecote vegetables and salad 23,00 €


Le petit cabécou de Théminettes 4 €

Formule 37 € / 29 €

Entrée – Plat – Dessert à 37 €


Entrée – Plat ou Plat – Dessert à 29 €


Menu enfant  12.50 €

Starters :

  • Our Foie gras and toast
  • Chiogga beetroot and salmon marinated with herbs
  • Spanish mussels stuffed with parsley

Plats :

  • Aveyron veal, vegetables and mushrooms of the moment
  • Obsiblue shrimp skewer and fried rice
  • Lamb chops from Quercy, assorted vegetables

Desserts :

– to be ordered at the beginning of the meal ( 9€ ) –

  • Light red fruit mousse
  • Chocolate Valrhona in verrine
  • floating island with exotic flavour
  • Creme brulee with pistachio from Sicily

children’s menu 12.50 € :

Starter – Main course – Dessert

Nos menus changeant très régulièrement,
voici ci-dessus quelques exemples de nos prestations.